تحولات لبنان و فلسطین

مهم‌ترین و بارزترین ویژگی‌های حضرت مهدی(عج) برقراری حکومت عدل جهانی است که مستضعفان جهان در آن نقش آفرینی می‌کنند.

ضرورت خدمت به مستضعفان، وارثان حکومت مهدی (عج)

مهم‌ترین و بارزترین ویژگی‌های حضرت مهدی(عج) برقراری حکومت عدل جهانی است که مستضعفان جهان در آن نقش آفرینی می‌کنند.این خصوصیت همان مطلبی است که در کلام امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی بسیار مورد توجه بود و ایشان با تعابیری همچون، مستضعفان، محرومان و پابرهنه گان و ... از این قشر یاد می کنند و بر ضرورت خدمت به آنها تاکید می کردند.

در مقابل خدای قادر می‌توان در این امر اسلامی بی تفاوت بود؟

همه مسلمانان جهان مکلف هستند تا به یاری مستضعفان و محرومان بشتابند و آنان را در مسیر رسیدن به آرمان‌های خود یاری رسانند. امام خمینی(ره) که خود به عنوان پیشوای مظلومان و مستضعفان جهان شناخته می‌شوند در یاری از مظلومان مسلمان و انقلابی به خصوص مردم فلسطین می‌فرمایند: «اکنون که مسلمانان انقلابی و شجاع فلسطین با همتی عالی و با آوای الهی از معراج گاه رسول ختمی مرتبت (ص) خروش برآورده و مسلمانان را به قیام و وحدت دعوت کرده اند و در مقابل کفر جهانی نهضت کرده اند، با کدام عذر در مقابل خدای قادر و وجدان بیدار انسانی می توان در این امر اسلامی بی تفاوت بود؟ اکنون که خون جوانان عزیز فلسطین دیوارهای مسجدقدس را رنگین کرده است و در مقابل مطالبه حق مشروعشان از مشتی دغل باز با مسلسل جواب شنیده اند، برای مسلمانان غیرتمند عار نیست که به ندای مظلومانه آنان جواب ندهند و هم دردی خود را با آنان اظهار نکنند.»

همچنین آیت الله خامنه‌ای مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از مستضعفان جهان می‌فرمایند: «سیاست «نه شرقی و نه غربی»، حمایت از مستضعفان و مظلومان، دفاع از وحدت و حرکت امت بزرگ اسلامی و فایق آمدن بر عوامل اختلاف و دوگانگی مسلمین در سطح جهان، و مجاهدت برای ایجاد مدینه‌ فاضله‌ی اسلامی و تکیه بر جانبداری از قشرهای محروم و کوخ ‌نشین و به کار گرفتن همه‌ عوامل و امکانات برای بازسازی کشور در سطح داخلی کشور، خطوط اصلی برنامه‌های ما است. هدف اصلی از این همه، زنده کردن دوبار هی اسلام و بازگشت به ارزش های قرآن است و ما یک سر مو از این هدف عقب نخواهیم نشست. (پیام به حجاج بیت‌الله الحرام ۱۴/۰۴/۱۳۶۸)

اسلامی که مستضعفان را امیدوار نکند، اسلام نیست

ایشان کمک به مستضعفان را از ویژگی‌های اسلان ناب دانسته و می‌فرمایند: «اسلام ناب، اسلامی است که باید ابوجهل‌ها از آن بترسند. اگر اسلامی بود که ابوجهل‌ها و ابوسفیان‌ها از آن نترسیدند و با آن دشمن نبودند، باید در اسلام بودنش شک کنیم. آن اسلامی هم که طبقات مستضعف و محروم به آن امیدوار نشوند و دل ندهند، اسلام نیست. اسلامی که نتواند آرزوهای خفته و فروکشته‌ی قشرهای مظلوم را در سطح دنیا - نه فقط در سطح کشور خودمان - زنده و احیا کند، شک کنید در این‌که این دین، اسلام باشد.

...

مردم نباید فراموش بکنند که ما هرچه داریم، به برکت اسلام ناب و اسلام انقلابی است؛ اسلامی که به فکر طبقات مستضعف و محروم است، نه اسلامی که در خدمت قدرتمندان و اغنیاست.»(سخنرانی در سالروز میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار ۱۰/۱۲/۱۳۶۸، سخنرانی در اجتماع بزرگ مردم مشهد و زایران حضرت رضا (ع) ۰۲/۰۱/۱۳۶۹)

ایشان در سخن دیگری می‌فرمایند: «در جامعه ما باید عادت کمک به ضعفا که یک عادت اسلامی است، روز به ‌روز بیشتر شود. صدقاتی که مردم می‌دهند، اطعام‌هایی که می‌کنند و کارهای بزرگی از قبیل وقف و حبس و امثال آن‌ها که انجام می‌شود، از سنت های حسنه‌ اسلامی است. این سنت‌ها به حیات اجتماعی طیب کمک می‌کند. بنابراین نباید بگذارید در جامعه تعطیل شود. وقتی که مردم خود را در رفع گرفتاری مستضعفان و ضعفا و مستمندان سهیم بدانند، کارها اصلاح می‌شود.» (بیانات در دیدار جمعی از اعضای نیروی انتظامی ۲۹/۰۴/۱۳۷۳)

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.